Loading...

خرید شیرآلات سردخانه

چنانچه در چرخه تولید سرما عملکرد مطلوبی داشته باشند می‌توانند در سیستم‌های چرخه تولید سرما، خسارات ناشی از از دما و فشار بیش از حد مبرد درون سیستمی را حفظ نمایند. همینطور می‌توانند با کنترل میزان تزریق در مبرد، میزان باز و نیز بسته شدن ورودی و خروجی مسیر‌های مبرد باعث افزایش در بازدهی سیستم سرمایشی شده و در مصرف انرژی قطعات سردخانه صرفه جویی نمایند.

ویژگی‌  شیرآلات سردخانه

برندهای بسیاری از شیرآلات سردخانه و برودتی در بازار وجود دارد؛ که برای خرید شیرآلات تبریدی باید به چند نکته مهم توجه کنید. شیر انتخابی شما باید :

  • یک-دارای استاندارد‌های معتبر جهانی باشند؛
  • دوم- متریال اولیه مصرفی در ساخت شیرآلات تبریدی از کیفیت و دوام مطلوبی برخوردار باشند؛
  • سوم- متناسب با نیاز تجهیزات سردخانه مورد نظر شما از نظر ظرفیت و … باشند.

خرید شیرآلات سردخانه با بهترین قیمت در سپهر سرمایش

سردخانه یا صنعت تهویه و تبرید در سیستم‌ سرمایشی نقشی بسیار حیاتی برععهده دارند. این شیرها وظیفه‌ی کنترل مبرد شامل کنترل میزان فشار و دما و نیز اجازه گردش مبرد در سیستم‌ها را برعهده دارند.
شیر یا وَلْو یا والْو وسیله‌ای می‌باشد که کاربردهای فراوانی هم دارد شامل اینکه برای قطع و وصل شدن، تنظیم میزان جریان و یا منحرف‌ کردن مسیر جریان در سیال‌ها مثل (گازها، مایعات و یا خمیر و…). این امور را به وسیله بستن، بازکردن، نیمه ‌بازکردن و یا منحرف ‌کردن یک مسیر انجام می‌دهند. شیرآلات سردخانه به نوعی خود فیتینگ یا وصاله هستند، ولی به دلیل گستردگی و نیز اهمیت آن‌ها به صورت مجزا مورد بررسی قرار می‌گیرند. پس همراه راهنمای خرید شیرآلات سردخانه در سپهر سرمایش باشید. در راهنمای خرید  شیرآلات سردخانه  قصد داریم شما را با انواع شیرآلات سردخانه و چیلری و ویژگی‌های آن‌ها آشنا کرده و نیز روش نگه داری از شیرآلات سردخانه  را به شما آموزش دهیم.

اجزای اصلی شیرآلات سردخانه

1.     بدنه (Body)

2.     کلاهک، درپوش، بانت

3.     هندل/هندویل یا عملگر (Handle/Hand-Wheel or Actuator)

4.     مهره هندویل یا Hand-Wheel Nut))

5.     نشان دهنده موقعیت یا Position indicator))

6.     عضو مسدودکننده در جریان (Obturator)

7.     نشیمنگاه یاSeat

8.     ساقه

9.     پکینگ Packing) )

10.واشرها (Gaskets)

11.گلند Gland ) )

12.فنر

نحوه عملکرد شیرآلات سردخانه در سیستم تبریدی

با گردش مستمر مایع سرد کننده در سیستم های تبریدی، هوای مطبوع تولید می‌شود؛ اما چگونه این کار انجام می‌شود؟

هنگامی که هوای محیط ناخوشایند است، شیر برقی سردخانه اجازه ورود گاز سردکننده را به کمپرسور می‌دهد. سپس کمپرسور با مکش این گاز موجب فشرده شدن آن‌ها می‌شود و دمای مبرد در اثر فشردگی بالا می‌رود. این فشار توسط شیرکنترل فشار را به سطح استاندارد می‌رساند و پس از آن هم وارد کندانسور می‌کند. در حالتی که گاز مبرد هنوز فشرده است در کندانسور سرد می‌شوند. درمرحله بعدی وارد شیر انبساط شده و فشار مبرد کاهش پیدا می‌کند. گاز سرد شده و کم فشار مبرد پس از آن وارد اوپراتور شده و با هوای بیرون تبادل حرارتی انجام می‌دهد. نتیجتا این تبادل حرارت تولید و تهویه هوای مطبوع می‌باشد.

 

شیرآلات سردخانه بر اساس مکانیزم و نوع و کاربرد

۱بر اساس نوع حرکت عضو مسدودکننده در جریان

·        حرکت خطی عضو مسدودکننده عمود بر جریان مثل: شیر دروازه‌ای، شیر بشقابی یا(کروی)

·        حرکت چرخشی عضو مسدودکننده مثل: شیر سماوری، شیر توپی

·        حرکت اتوماتیک عضو مسدودکننده مانند: شیر یکطرفه

۲-بر اساس شرح وظیفه در شیرآلات سردخانه

·        شیرهای قطع و وصل (On – Off):

·        شیرهای تنظیم جریان یا (Flow regulating Valve

·        یکسوکننده جریان یا (Back Flow Prevention

·        انحراف جریان( (Diverting Flow

۳.بر اساس روش باز و بسته شدن در شیرآلات سردخانه

·        شیر دستی سردخانه ؛آچاری (Wrench, Lever, Hand wheel Operation)

·        شیرآلات سردخانه گیربکسی (Gear Operation)

·        شیرآلات سردخانه با عمل‌گر اتوماتیک (Actuator Operation , Actuated Valve)

۴- شیرآلات سردخانه براساس کانال جریان

 

شیرآلات با مجرای کاهنده

 طراحی این نوع شیرآلات سردخانه به شکلی است که مساحت مجرای عبور سیال، از مساحت محل اتصال به خط لوله کم‌تر می‌باشد. این مدل از شیرآلات سردخانه طراحی در داخل بدنه و اندازه مجرای عبوری سبب شده  است که در حالت باز افت فشار درمسیر رخ دهد. اساسی‌ترین استفاده این نوع شیرها برای سرویس‌های تنظیم جریان می‌باشد که باعث انجام کنترل دقیق‌تر می‌شود. استفاده از این نوع شیر برای کاربردهایی که افت فشار و نیز موضوع پیگ رانی مسئله مهمی نباشد، به صرفه تر می‌باشد. این شیرها قیمت ارزان‌تری در مقایسه با نوع Full Bore دارند؛  اما سیستم را دچار کمبود سیال خواهند کرد. ایجاد و نیز تجمع فشار در قسمت ورودی و همینطور بالارفتن فشار قبل از شیر به دلیل وجود محدودیت در شیر، باعث آسیب رساندن به پمپ‌ها و نیز تجهیزات قبل از شیر می‌گردد.

 

شیرآلات سردخانه با مجرای کامل

مجرای عبور سیال در شیرآلات سردخانه با مجرای کامل به دلیل برابر بودن با سطح ورودی باعث خواهد شد که سیال بدون محدودیت از داخل آن عبور کند. نتیجتا در حالت کاملا باز در داخل شیر برآمدگی و یا فرورفتگی مشاهده نمی‌شود. انواع شیرهای سردخانه دروازه‌ای، یکطرفه، توپی و حتی سماوری از نوع شیرها یبا مجرای کامل هستند.

معرفی انواع شیرآلات سردخانه

برای داشتن انتخابی بی نظیر در خرید و اطلاع از قیمت شیرآلات سردخانه بایستی با انواع شیرآلات آشنایی کامل داشته باشید. پس همراه سپهرسرمایش باشید.

۱.شیر انبساط یا شیر اکسپنشن (Expansion Valve)

شیر انبساط  در شیر انبساط سردخانه وظیفه دارد فشار مایع یا گاز سردکننده ای خروجی از کندانسور را کاهش بدهد. کارکرد این شیر به این شکل می‌باشد که، مبرد فشرده وارد شیر انبساط می‌شود و دراثر تغییر دبی و هد خروجی فشار آن به شدت کاهش پیدا می‌کند. همچنین در پی کاهش فشار انرژی جنبشی مایع سرد کننده هم کم می‌شود و در نهایت دمای سرد کننده کاهش پیدا خواهد کرد.

۲.شیرآلات کنترل فشار بالا

شیرآلات کنترل فشار بالا به شکل خود کار می‌توانند فشار و دمای مایع سرد کننده را تنظیم کنند. این شیرآلات سبب می‌شود در دماهای پایین محیط ، فشار مبرد درون یستم کاهش خواهد یافت.همچنین در دماهای بالای محیط نیز باعث افزایش دمای مبرد می‌شود. 

۳.شیر برقی

این دریچه‌ها زمانی که دمای محیط با دمای تنظیم‌شده در رگولاتور داخلی مطابقت داشته باشد بی‌اثر هستند و اجازه نمی‌دهند مبرد وارد دمنده شود. شیر برقی زمانی فعال می شود که هوای اطراف آن وحشتناک است و به سیال خنک کننده اجازه می دهد وارد دمنده شود.

4. شیرهای تهویه و تبرید یک طرفه

یک نوع دیگر از شیر تهویه یک طرفه است و به سمت انتهای دمنده ها معرفی می شود. این دریچه‌ها پیشرفت مبرد را به کناری هدایت می‌کنند و وظیفه آنها جلوگیری از ورود مایع خنک‌کننده فشرده به داخل دمنده است. در صورتی که سوپاپ نتواند آنطور که انتظار می رود گاز مبرد را بسته بندی کند، باید آنالیز شود. دو توضیح در پشت این موضوع وجود دارد، یک سوپاپ بازرسی ممکن است نقص داشته باشد. دوم اینکه قابل تصور است که روی فریم ورک معرفی نشده باشد که در این صورت فعالیت دمنده مشکل دارد و نمی تواند مبرد را بسته بندی کند.

5. شیرهای کنترل کشش مبرد

شیرهای کنترل کشش مبرد مسئول جلوگیری از ورود سیال مبردی هستند که توسط دمنده بیش از حد فشرده شده و وارد کندانسور نمی شوند. این نوع دریچه تهویه گاز بیش از حد بسته بندی شده را از چرخه چارچوب حذف می کند و از آسیب و ناامیدی چارچوب جلوگیری می کند. محل استقرار شیر کنترل کشش مبرد قبل از کانال کندانسور است.

فروش شیرآلات سردخانه از لحاظ شکل و نحوه محدود کردن جریان

·        شیر دروازه‌ایGate Valve

·        شیر سماوریPlug valves

·        شیر توپی Ball valve

·        شیر یک‌طرفهCheck Valve

·        شیر پروانه‌ایButterfly Valve

·        شیر کرویGlobe valve

·        شیر سوزنیNeedle Valve

·        شیر دیافراگمیDiaphragm Valve

·        شیر قطع خودکار جریانExcess flow valve

نگهداری شیرآلات سردخانه

برای نگه داری صحیح از شیرآلات تهویه و سرد خانه باید بطور منظم و در فواصل زمانی معین آن‌ها را بررسی و روغ کاری نمود. درصورتی که مدت زمانی طولانی تمیزکاری و روغنکاری نشوند، ممکن است فرسوده شده و دچار مشکل شوند که درنتیجه باید هزینه ای برای تعمیرات آن‌ها پرداخت شود.

شیرآلات و قطعات

امروزه با پیشرفت تکنولوژی وسایل تهویه مطبوع جایگزین سیستم گرمایشی و سرمایشی قدیم شده‌اند. این سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی بر پایه سیکل تبریدی تهویه مطبوع محیط را انجام می‌دهند. سیستم های تهویه مطبوع از اجزای مختلفی مثل : کمپرسور ، شیرآلات آمونیاکی و فریونی ، کندانسور و اواپراتور تشکیل شده است.

شیرآلات برودتی جهت استفاده در کلیه سیستم های برودتی فریونی اعم از سردخانه های بالاصفری و زیر صفری، تهویه مطبوع و چیلر ، سردخانه های میوه و گوشت و … استفاده می شود. این شیرآلات شامل شیر انبساط یا اکسپنشن والو ، بدنه شیر انبساط ، سوزن شیر انبساط ، شیر برقی ، بوبین شیر برقی ، شیر دستی ، بال ولو ، چک ولو ، گلوب ولو ، شیر رسیور ، شیر مانومتری ، شیر اطمینان ، برندهای کستل ، دانفوس ، آلکو ، GMC جی ام سی ، شیرآلات چینی و … می باشد.

 شیرآلات فریونی برای سردخانه فریونی

عملکرد هر دو نوع شیرآلات آمونیاکی و فریونی مشابه هم هستند. پمپ آمونیاک در سیستم های برودتی آمونیاکی، یک قطعه مکانیکی است که جهت انتقال و افزایش دبی سیال در داخل سیستم تبرید استفاده می شود. سپس در انتها سیال را به کندانسور منتقل می کند. پس از سرد شدن مبرد در ناحیه کندانسور، سیال به اپراتور منتقل می گردد. هنگام انتقال سیال از کندانسور به اپراتور ، لازم است مبرد فشرده شده از شیر انبساط عبور کند تا فشار آن کاهش پیدا کرده و در قسمت اپراتور به مایع تبدیل گردد و موجب گرمایش محیط گردد.

خرید شیرآلات آمونیاکی

شیرآلات آمونیاکی مناسب سیستم های تبریدی سردخانه آمونیاکی هستند. اصولا نحوه کار سیستم های آمونیاکی با سیستم های فریونی تفاوت دارد. تفاوت اصلی بین این دو سیستم در روش فشرده سازی مبرد است. در سیستم های فریونی فشرده سازی توسط کمپرسور انجام می پذیرد درحالیکه این فرایند برای سیستم های آمونیاکی توسط کاتالیزور انجام می شود.

خرید شیرآلات سردخانه و قطعات دانفوس

شیرآلات دانفوس شامل انواع شیرآلات صنایع برودتی در حوزه فریونی و آمونیاک است. شیرآلات آمونیاکی دانفوس محصولاتی شامل انواع اکسپنشن ولو ، چک ولو ، رگولاتور ولو ، شیر اطمینان ، شیر دستی، شیر برقی و … بوده و در کاردبردهای مختلف بالا و زیر صفر و بازه دمای و فشار کاری متنوع طراحی و ساخته شده‌اند. 

خرید شیرآلات و قطعات کستل

شرکت کستل با سابقه بیش از 50 سال تولید کننده محصولات متنوع در زمینه تهویه مطبوع و برودت می باشد شیرآلات کستل عبارتند از اکسپنشن ولو ، شیر برقی ، شیر اطمینان ، چک ولو ، شیر قطع و وصل ، سایت گلس ، فیلتردرایر ، اویل سپراتور و …

شیرآلات و قطعات در عملکرد سیکل برودت نقش بسزایی دارند شرکت تیسا صنعت وارد کننده و تامین کننده شیرآلات فریونی و آمونیاکی می باشد جهت کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در تماس باشید .

شیرآلات کاربردی در سیستم های سرمایشی عبارتند از:

۱- شیر انبساط

۲- چک ولو

۳- بال ولو

۴- روتولاک ولو

۵- ریلیف ولو

۶- گلوب ولو

۷- شیر برقی

۸- شیر دستی

۹- رایچر ولو

۱۰- شیر رگلاتور

 

معرفی خرید شیر سردخانه چک ولو(شیر یک طرفه)

چک ولو یا شیر یکطرفه همانطور که از اسم آن پیداست برای هدایت سیال در یک جهت استفاده می شود.

و از جریان سیال در مسیر مخالف جلوگیری میکند.

چک ولو امروزه در صنایع مختلفی همچون سیستم های هیدرولیکی ، سیستم هایی که خطوط جریانی دارند که نیاز دارند جریان داخل سیستم برگشت نداشته باشد.

این نکته در عملکرد چک ولو قابل ذکر است.

که چک ولو بدون دخالت دستی خود به صورت اتوماتیک مانع از برگشت مایع می شود.

 

معرفی شیر برقی Solenoid Valve

شیر برقی یکی از شیرآلات خط لوله جریان در سیستم های برودتی و تهویه مطبوع است که برای کنترل جریان سیال مبرد در مسیر حرکتی سیال به کاربرده می شود. شير برقي معمولا از یک بدنه ی فلزی (اغلب برنجی) و لوله های وروردی و خروجی مسی و یک بوبین یا کویل (یک سیم پیچ که خاصیت مغناطیسی دارد) تشکیل شده است.

سوالات متداول

بال ولو یا Ball Valve  چیست؟

بال ولو یا شیرتوپی جزو شیرآلات کنترل کننده ی جریان مبرد در داخل مسیر و لوله عای سیستم تبرید میباشد.

بال ولو نسبت به شیر دستی برای کنترل مسیر مبرد و کاهش نشتی داخل مسیر مزیت های بیشتری دارد.

شیر دستی سردخانه چیست؟

شیر دستی یکی از شیرآلات خطوط مسیر و جریان سیال مبرد در سیستم تبرید میباشد.

یا به تعریف دقیق تر ا شیر دستی در کنترل خط ساکشن (مکش) و دیس شارژ (تخلیه) استفاده می‌شود.